
کتاب کامل ترین مرجع کاربردی PCS7 (جلد دوم) سیستم DCS و اتوماسیون یکپارچه زیمنس نوشته ی محمدرضا ماهر می باشد که توسط نشر نگارنده دانش منتشر شده است.
در این کتاب سعی بر این است که مطالب پیشرفته تر PCS7 که مجال بحث آنها در جلد اول کتاب نبود تشریح و تا حد ممکن موشکافی شود.
در این مجموعه پس از تشریح بلوک ها و قالب های پیشرفته کتابخانه PCS7، آن را ارائه یک مثال کاربردی کامل می کنیم، سپس به بحث کنترل PID و نحوه پیاده سازی استراتژی های مختلف کنترل لوپ می پردازم. برنامه نویسی با SCL برای تهیه فانکشن های خاص و چگونگی ساخت Block Icon، Faceplate در ادامه بحث می شود. چگونگی پیاده سازی سیستم با ES و OS مجزا و نیز به صورت Client/Server از مباحث بعدی کتاب است. نحوه به کارگیری سیستم فیلدباس Profibus PA و نحوه تبادل دیتا بین سیستم های کنترل AS نیز در انتها تشریح شده اند.
فهرست مطالب:
فصل 1: مروری بر مطالب قبلی و نگاهی به مباحث آینده
فصل 2: کنترل و مانیتورینگ با بلوک هایAdvanced Process Library APL
فصل 3: مثال کاربردی با بلوک های کتابخانه APL
فصل 4: قالب های آماده کتابخانه
فصل 5: طراحی Model و Process Tag
فصل 6: کنترل PID در PCS7
فصل 7: استراتژی های کنترل PID در PCS7
فصل 8: تنظیم لوپ در PCS7
و…
قیمت اصلی: ۶۴۴,۰۰۰ تومان بود.۵۷۹,۶۰۰ تومانقیمت فعلی: ۵۷۹,۶۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۱۴۵,۰۰۰ تومان بود.۱۳۰,۵۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱۳۰,۵۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۷۹۰,۰۰۰ تومان بود.۶۳۲,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۶۳۲,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۷۸۰,۰۰۰ تومان بود.۶۶۳,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۶۶۳,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۴۸۰,۰۰۰ تومان بود.۴۰۸,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۴۰۸,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۸۴۰,۰۰۰ تومان بود.۷۱۴,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۷۱۴,۰۰۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.