
کتاب الکترونیک صفر تا صد (دیود، ترانزیستور و ترایاک ها) نوشته ی چارلز پلت با ترجمه ی امید آقایی می باشد که توسط نشر نصیر بصیر منتشر شده است.
کتاب حاضر جلد پنجم از ترجمه ی مجموعه کتاب هایی است که در قالب سری کتاب های آموزش الکترونیک صفر تا صد ارائه می شوند. هدف آن یک مروری کلی بر رایج ترین عناصر الکترونیکی است که برای دانش آموزان، مهندسین، علاقه مندان و استادان به عنوان مرجع قابل استفاده است.
هر بخش شامل برنامه های معمولی، جایگزین های احتمالی، منابع مربوط به دستگاه های مشابه، طرح های شماتیک قطعات و لیستی از مشکلات و خطاهای رایج می باشد.
این کتاب می تواند شما را از سفارش قطعه ای که ممکن است نا مناسب باشد، آگاه کند و می تواند به شما بگوید چطور باید از دیتاشیت و قطعات استفاده شود. بدیهی است، این کتاب نمی تواند هر قطعه ای که در بازار وجود دارد را شامل شود.
فهرست مطالب:
فصل 1: دیود
فصل 2: ترانزیستور تک پیوندی
فصل 3: ترانزیستور دوقطبی
فصل 4: ترانزیستور اثر میدانی
فصل 5: SCR
فصل 6: دیاک
فصل 7: ترایاک
قیمت اصلی: ۱,۶۸۰,۰۰۰ تومان بود.۱,۵۱۲,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱,۵۱۲,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۱,۴۹۰,۰۰۰ تومان بود.۱,۳۴۱,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱,۳۴۱,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۷۶۰,۰۰۰ تومان بود.۶۸۴,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۶۸۴,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان بود.۲,۸۸۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲,۸۸۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۹۴۹,۰۰۰ تومان بود.۸۵۴,۱۰۰ تومانقیمت فعلی: ۸۵۴,۱۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۵۴۵,۰۰۰ تومان بود.۴۶۳,۲۵۰ تومانقیمت فعلی: ۴۶۳,۲۵۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.