صفحه اصلی
حساب کاربری

کتاب 4000 واژه کلیدی در زبان انگلیسی 1 و 2 , نشر شباهنگ

پرداخت با اسنپ پی

4 ماهه، آخر ماه و وام

پرداخت قسطی با دیجی‌پی

4 قسط، بدون نیاز به ضامن

این محصول ناموجود است

توضیحات و معرفی:

کتاب 4000 واژه کلیدی در زبان انگلیسی 1 و 2 بر اساس: Essential English Words 4000 نوشته ی پائول نیشن  با ترجمه ی پرویز جلالیان شیرین می باشد که توسط نشر شباهنگ منتشر شده است.

ویژگی های کتاب:

  • واژگان روزنامه ها، مقاله های علمی و کسب و کار
  • واژگان داستان, رمان و فیلم های سینمایی
  • واژگان برای استفاده در ماکاملات روزمره

پرسش های درک مطلب و معنی واژگان همراه با پاسخ نامه

واژه کلیدی در زبان انگلیسی شامل 6 کتاب مستقل است. برگردان فارسی این 6 کتاب در سه جلد (هر جلد شامل دو کتاب) ارائه شده است.
این مجموعه 4000 واژه بسیار پرتکرار و کاربردی در زبان انگلیسی را معرفی می‌کند تا زبان‌ آموزان دایره شناخت واژگان خود را تقویت کند.
هر کتاب شامل 30 درس مستقل است و هر درس 20 واژه کلیدی و هدف دار معرفی شده و معنی دقیق آن‌ ها با یک مثال آورده شده است.
در پایان هر درس یک داستان کوتاه می‌ آید که واژگان آن درس را دربر می‌ گیرد و کاربرد های دیگر آن‌ ها را نیز یادآور می‌شود.
پس از فراگرفتن معانی و واژگان و کاربرد های آن‌ ها در هر مرحله، یادگیری به‌طور گام‌ به‌ گام به سطح بعدی گسترش می‌یابد که در آن چالش‌ های بیشتری وجود دارد و کاربران با واژگان و داستان‌ های پیچیده‌ تری رو به‌ رو می‌شوند.
واژگان انتخاب شده در این کتاب درصد بالایی از صحبت‌ های روزمره و نیز متن‌ های نوشتاری را پوشش می‌دهد و کاربران مبتدی تا سطح متوسط، با تسلط بر معنی این واژگان می‌ توانند در گفتار، خواندن و نوشتن از کاربرد های گوناگون آن‌ها استفاده کنند.

 

مشخصات کتاب:

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب 4000 واژه کلیدی در زبان انگلیسی 1 و 2 , نشر شباهنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *