
کتاب الکترونیک صفر تا صد (دیود، ترانزیستور و ترایاک ها) نوشته ی چارلز پلت با ترجمه ی امید آقایی می باشد که توسط نشر نصیر بصیر منتشر شده است.
کتاب حاضر جلد پنجم از ترجمه ی مجموعه کتاب هایی است که در قالب سری کتاب های آموزش الکترونیک صفر تا صد ارائه می شوند. هدف آن یک مروری کلی بر رایج ترین عناصر الکترونیکی است که برای دانش آموزان، مهندسین، علاقه مندان و استادان به عنوان مرجع قابل استفاده است.
هر بخش شامل برنامه های معمولی، جایگزین های احتمالی، منابع مربوط به دستگاه های مشابه، طرح های شماتیک قطعات و لیستی از مشکلات و خطاهای رایج می باشد.
این کتاب می تواند شما را از سفارش قطعه ای که ممکن است نا مناسب باشد، آگاه کند و می تواند به شما بگوید چطور باید از دیتاشیت و قطعات استفاده شود. بدیهی است، این کتاب نمی تواند هر قطعه ای که در بازار وجود دارد را شامل شود.
فهرست مطالب:
فصل 1: دیود
فصل 2: ترانزیستور تک پیوندی
فصل 3: ترانزیستور دوقطبی
فصل 4: ترانزیستور اثر میدانی
فصل 5: SCR
فصل 6: دیاک
فصل 7: ترایاک
قیمت اصلی: ۲۹۰,۰۰۰ تومان بود.۲۶۱,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۶۱,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۵۲۰,۰۰۰ تومان بود.۴۱۶,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۴۱۶,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۱۸۰,۰۰۰ تومان بود.۱۶۲,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱۶۲,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۲۴۵,۰۰۰ تومان بود.۲۰۸,۲۵۰ تومانقیمت فعلی: ۲۰۸,۲۵۰ تومان.
قیمت اصلی: ۲۴۰,۰۰۰ تومان بود.۲۱۶,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۱۶,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۸۵۰,۰۰۰ تومان بود.۷۶۵,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۷۶۵,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۹۰۰,۰۰۰ تومان بود.۸۱۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۸۱۰,۰۰۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.