
کتاب فلسفه برای مشاوره و روان درمانی (از فیثاغورث تا پست مدرنیسم) (کد 2230) اثری از الکس هاوارد با ترجمه معصومه اسمعیلی و عذرا کیانی نژاد می باشد که توسط نشر سمت منتشر شده است.
فلسفه برای آن دسته از مشاوران، درمانگران و مددکاران اجتماعی که در جستجوی دستیابی به مفاهیم بنیادی برای کمک به دیگران هستند دانش زیربنایی را فراهم می کند. این کتاب مهم ترین فلسفه های تاثیر گذار قرن بیستم را موشکافانه معرفی می کند ونشان می دهد چگونه ایده های فلسفی خدمات مشاوره و روان درمانی را الهام می بخشند و بر دامنه دانش و عمل این رشته می افزایند. لذا برای ما که فرهنگ متفاوتی را تجربه می کنیم، بسیار ضروری است که بدانیم هر اندیشه بر چه مبنایی شکل می گیرد، چه دستاوردی دارد و چه مسیری می پیماید.
در این کتاب در مورد اندیشمندان اثر گذار مطالب با تفصیل بیشتری بیان شده است. از این رو، مطالعه این کتاب علاوه بر دانشجویان، مشاوران و مددکاران، به سایر خوانندگان نیز توصیه می شود.
فهرست مطالب:
قیمت اصلی: ۱۶۰,۰۰۰ تومان بود.۱۳۶,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱۳۶,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۶۰۰,۰۰۰ تومان بود.۵۴۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۵۴۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۳۰۰,۰۰۰ تومان بود.۲۷۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۷۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۸۶۱,۰۰۰ تومان بود.۷۷۴,۹۰۰ تومانقیمت فعلی: ۷۷۴,۹۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۲,۴۰۰,۰۰۰ تومان بود.۲,۰۴۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲,۰۴۰,۰۰۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.