
کتاب مسئله های الگوریتمی برنامه نویسی و نظری (جلد اول) نوشته ی محمد قدسی و محمد مهدیان می باشد که توسط نشر فاطمی منتشر شده است.
کتاب حاضر حاوی 171 مسئله ی برنامه نویسی و 133 مسئله ی نظری برگزیده شده از تعداد زیادی مسئله است که در اردوهای آمادگی المپیاد کامپیوتر کشور از سال 1371 تاکنون استفاده شده اند.
مسئله های این کتاب از زمینه های مختلف رشته ی علوم کامپیوتر مانند ریاضیات گسسته، نظریه ی گراف، هندسه ی محاسباتی، نظریه ی بازی ها، شبیه سازی و زمان بندی، اتوماتا و رشته ها انتخاب شده اند.
مسئله های این کتاب همگی ماهیت الگوریتمی دارند و برای دانش آموزانی که خود را برای المپیاد کامپیوتر آماده می کنند و مربیان آن ها و نیز برای دانشجویان درس های ساختمان های گسسته، ساختمان های داده ای و طراحی و تحلیل الگوریتم ها در دانشگاه ها بسیار مفیدند. راه حل و یا راهنمایی برای حل مسئله های برنامه نویسی هم در این کتاب آمده است.
فهرست مطالب:
قیمت اصلی: ۱,۲۷۰,۰۰۰ تومان بود.۱,۰۷۹,۵۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱,۰۷۹,۵۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۶۵۰,۰۰۰ تومان بود.۵۵۲,۵۰۰ تومانقیمت فعلی: ۵۵۲,۵۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۳۰۰,۰۰۰ تومان بود.۲۷۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۷۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان بود.۲,۲۵۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲,۲۵۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۳۲۰,۰۰۰ تومان بود.۲۷۲,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۷۲,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۷۵۰,۰۰۰ تومان بود.۶۳۷,۵۰۰ تومانقیمت فعلی: ۶۳۷,۵۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۸۹۰,۰۰۰ تومان بود.۸۰۱,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۸۰۱,۰۰۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.