
کتاب مسئله های الگوریتمی برنامه نویسی و نظری (جلد اول) نوشته ی محمد قدسی و محمد مهدیان می باشد که توسط نشر فاطمی منتشر شده است.
کتاب حاضر حاوی 171 مسئله ی برنامه نویسی و 133 مسئله ی نظری برگزیده شده از تعداد زیادی مسئله است که در اردوهای آمادگی المپیاد کامپیوتر کشور از سال 1371 تاکنون استفاده شده اند.
مسئله های این کتاب از زمینه های مختلف رشته ی علوم کامپیوتر مانند ریاضیات گسسته، نظریه ی گراف، هندسه ی محاسباتی، نظریه ی بازی ها، شبیه سازی و زمان بندی، اتوماتا و رشته ها انتخاب شده اند.
مسئله های این کتاب همگی ماهیت الگوریتمی دارند و برای دانش آموزانی که خود را برای المپیاد کامپیوتر آماده می کنند و مربیان آن ها و نیز برای دانشجویان درس های ساختمان های گسسته، ساختمان های داده ای و طراحی و تحلیل الگوریتم ها در دانشگاه ها بسیار مفیدند. راه حل و یا راهنمایی برای حل مسئله های برنامه نویسی هم در این کتاب آمده است.
فهرست مطالب:
قیمت اصلی: ۲۴۰,۰۰۰ تومان بود.۲۱۱,۲۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۱۱,۲۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۵۹۰,۰۰۰ تومان بود.۵۱۹,۲۰۰ تومانقیمت فعلی: ۵۱۹,۲۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۲۴۰,۰۰۰ تومان بود.۲۱۱,۲۰۰ تومانقیمت فعلی: ۲۱۱,۲۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۱۸۰,۰۰۰ تومان بود.۱۵۸,۴۰۰ تومانقیمت فعلی: ۱۵۸,۴۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۵۰۰,۰۰۰ تومان بود.۴۵۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۴۵۰,۰۰۰ تومان.
قیمت اصلی: ۵۲۰,۰۰۰ تومان بود.۴۶۸,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۴۶۸,۰۰۰ تومان.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.